projectes

esjActualització de la instal·lació elèctrica de les Escuelas San José
Les Escuelas San José de València ocupen vora 80.000 m2 on s’impartix Educació Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius (FP) per a més de 2.000 alumnes en unes instal·lacions que, a més dels aularis, compten amb cuina i menjador, zona de tallers, zona esportiva amb piscina olímpica climatitzada, saló d’actes, capelles, espais administratius i residència. El projecte suposa la progressiva renovació del sistema elèctric per preparar el centre a les noves necessitats d’ús.
valencia runningAbalisament LED del Circuit Running 5K Jardí del Túria Abalisament LED del Circuit Running 5K Jardí del Túria impulsat per la Fundación Trinidad Alonso i l’Ajuntament de València, consistent en la definició d’un recorregut de 5 Km per a la pràctica del runnig al vell llit del riu Túria entre els ponts del 9 d’octubre i de l’Àngel Custodi, d’acord al projecte redactat per l’estudi d’arquitectura de Carlos Campos.
hospitalEldaInstal·lacions Materintat Hospital General Universitario de Elda “Virgen de la Salud”. Projectes d’instal·lacions (baixa tensió, climatització, protecció contra incendis, gasos medicinals, veu i dades, fotaneria…) per a la reforma de la planta de Maternitat de l’Hospital General Universitario de Elda “Virgen de la Salud”, d’acord al projecte d’arquitectura redactat per 2i2QUATRE.
Sant NicolauInstal·lació elèctrica en la rehabilitació de les pintures murals de la parròquia de Sant Nicolau en València. Definició de la instal·lació elèctrica vinculada al projecte de rehabilitació de les pintures murals de la nau central de la església de Sant Nicolau en València, amb especial incidència en el nou sistema d’enllumenat i l’adequació normativa de les instal·lacions existents, d’acord al projecte realitzat per l’estudi d’arquitectura de Carlos Campos.
Proyectos de instalaciones nueva nave Gimechamp. Proyectos de instalaciones (eléctrica en baja tensión, climatización y protección contra incendios) en las nuevas instalaciones de Gimechamp en Utiel, de acuerdo al proyecto redactado por Arqueha.
Instalación eléctrica en rehabilitación la Casa Rosa de Tavernes Blanques por parte de Mercadona. Definición de la instalación eléctrica vinculada al proyecto de rehabilitación la Casa Rosa de Tavernes Blanques para Mercadona, de acuerdo al proyecto realizado por el estudio de arquitectura de Carlos Campos.
2016-01-15 17.08.33Projectes d’instal·lacions Hyundai Koriocar  Sedaví. Projectes d’instal·lacions (elèctrica en baixa tensió, climatització i protecció contra incendis) en el nou concessionari d’automòbils Hyundai Koriocar en Sedaví, d’acord al projecte redactat per Arqueha.
Hospital General Universitari d'AlacantSubstitució Geladora Hospital General Universitari d’Alacant Projecte de substitució de màquina geladora en la instal·lació de climatització d l’Hospital General Universitari d’Alacant.
Legalitació delegacions SGS Productivity by LeanSis
Legalització i tramitació administrativa de les noves oficines de SGS Productivity by LeanSis.
vytrusa logoProjecte constructiu del mòdul per al tractament de RCDs de la Planta de Valorització de Llanera de Ranes Projecte constructiu del mòdul per al tractament de RCDs (Residus de la Construcció i Demolició) de la Planta de Valorització de Llanera de Ranes, incloent les instal·lacions (elèctrica, aigua, etc…) i la definició del procés per al Consorci per a la Gestió de Residus (COR) i Vytrusa, en col·laboració amb Amaranto.
hospitalEldaCalderes de pressió Hospital General Universitario de Elda “Virgen de la Salud”. Projecte de substitució de dos calderes de pressió alimentades per gasoil per dos calderes equivalents alimentades per gas per donar servici a les instal·lacions de l’Hospital General Universitario de Elda “Virgen de la Salud”.
Ford ValsurcarProjectes d’instal·lacions Ford Valsurcar Gandia. Projectes d’instal·lacions (elèctrica en baixa tensió, climatització i protecció contra incendis) en el nou concessionari d’automòbils Ford Valsurcar en Gandia, d’acord al projecte redactat per Arqueha.
pdgProjecte d’instal·lació elèctrica del projecte de rehabilitació estructural del Palau Ducal dels Borja Redacció del projecte d’instal·lació elèctrica en el marc de la intervenció per a la rehabilitació del Palau Ducal dels Borja en Gandia, realitzat per l’estudi d’arquitectura de Carlos Campos.
ccoopvServici d’asssessoria energètica per a les seus de CCOO del País Valencià Servei d’assessoria energètica per a les seus en Alacant, Castelló i València del sindicat Comissions Obreres del País Valencià, que inclou la monitorització de les instal·lacions mitjançant el sistema SEINON de gestió energètica, així com recomanacions orientades a reduir la despesa energètica dels edificis.
CS PetrerCaldera de gas natural en el Centre de Salut de Petrer
Projecte de substitució de caldera de gasoil per caldera de gas natural per a la instal·lació de climatització del Centre de Salut de Petrer.
centro medicoAdaptació de les instal·lacions tèrmiques de la clínica Centro Médico Acuario Assessorament tècnic en els treballs i l’obra d’adaptació de les instal·lacions tèrmiques de la clínica Centro Médico Acuario a Beniarbeig amb motiu de la seua reapertura.
nomazulAssessoria Tècnica en instal·lacions i aspectes mediambientals Servici d’assessoria tècnica a l’empresa ceràmica de L’Alcora NOMAZUL en instal·lacions i aspectes mediambientals, entre els quals la redacció de l’Autorització Ambiental Integrada (AAI), la tramitació dels drets d’emissions de CO2 o la tramitació PRTR.
Trinquet videogame
Desenvolupament de Trinquet, el videojoc de Pilota Valenciana per a dispositius mòbils.