servicis energètics

caironat és partner de BIOSTEAM ENERGÍA, empresa que proposa solucions tècniques viables per a l’obtenció d’energia per mitjans mediambientalment sostenibles i econòmicament rentables a través de la gestió intel·ligent i selectiva de diversos tipus de biomassa en substitució dels sistemes de producció energètica actuals. BIOSTEAM naix de la trajectòria i experiència d’EONA BIOMASA.

El model de gestió de BIOSTEAM oferix als seus clients un complet assessorament tècnic orientat a la definició de la instal·lació més adequada per a cada aplicació, així com, en el seu cas, el finançament que millor s’ajuste a les necessitats de cada empresa, seguint un model de prestació de servicis energètics.

Mitjançant les seues plantes de gestió i valorització de residus actualment en funcionament, BIOSTEAM ha executat projectes que suposen més de 100 MW de potència tèrmica instal·lada en diverses empreses del sector industrial i agroalimentari, en projectes d’aigua calenta, aigua sobre escalfada, vapor d’aigua i oli tèrmic.

L’objectiu de BIOSTEAM és millorar la rendibilitat i el compromís amb el medi ambient dels nostres clients, així com participar en un desenvolupament sostenible.